Websitevertaling

Vertaal uw website en verhoog uw omzet

Offerte aanvragen

Koud kunstje of nachtmerrie?

Een vertaalde website scoort

Voor vrijwel elk bedrijf is de website tegenwoordig het belangrijkste communicatiemiddel. Wilt u buitenlandse markten veroveren? Dan is het vertalen van uw website dus een logische eerste stap. Maar bij een websitevertaling komt veel méér kijken dan simpelweg teksten voor een website vertalen in de andere taal. Natuurlijk zijn goed vertaalde, creatieve webteksten van levensbelang. Maar dat is niet het enige. U wilt ook graag dat uw vertaalde website goed wordt gevonden door gebruikers in een ander land. Hoe gaat dat eigenlijk in z’n werk?

SEO en SEA advies

Zelfs als uw huidige website is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), wil dat nog niet zeggen dat uw vertaalde website gemakkelijk te vinden is. En wellicht ondersteunt u de site met behulp van online advertentiecampagnes (SEA). Maar dat heeft alleen zin als uw vertaalde advertenties naadloos aansluiten op de content van uw vertaalde website. Wij helpen u daarom niet alleen met het vertalen van teksten voor uw website, maar geven u desgewenst ook gedegen advies over SEO en SEA inclusief een onderzoek naar relevante zoekwoorden in een andere taal. Wij gaan graag de uitdaging aan om uw website te vertalen én te laten scoren!

Start uw websitevertaling bij Vertaalbureau Scriptware

Scherp geprijsd

Concurrerende tarieven voor vertalen van uw website.

Koppeling met CMS

Efficiënte oplossingen door directe koppeling met CMS

SEO en SEA

Gevonden worden gaat verder dan een tekst voor een website vertalen.

Ervaren vertalers

Professionals en gek van taal. En uitsluitend native speakers uiteraard.

Persoonlijk contact

Communicatie en service. Persoonlijke aandacht is voor ons de sleutel tot succes.

Een website die scoort

Dat is toch waar het draait. Bij elk websitevertaling, klein of groot!

Directe koppeling met web cms

Vóór u uw website laat vertalen, moet u stilstaan bij de techniek. De keuze aan tools voor het maken en onderhouden van websites is haast eindeloos. Zo bestaan er prachtige contentmanagementsystemen (CMS) die ervoor zorgen dat uw website er gelikt uitziet. Maar hoe gedraagt uw systeem zich als de website wordt vertaald in meerdere talen? Kan dat zomaar? Of moet uw websiteontwerper eerst van alles aanpassen? Scriptware biedt de mogelijkheid om web CMS rechtstreeks te koppelen met de vertaalomgeving waarin vertalers werken. Dat scheelt tijd, kosten en is minder foutgevoelig.Neem contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan.

Maak een afspraak