Uw vertaalbureau in Nederland

Partner voor top vertaalbureaus

Neem contact op

Alert, flexibel en schaalbaar

Nederlandse vertalingen met kwaliteit

Scriptware is sinds 1989 actief als vertaalbureau in Nederland. In de loop der jaren hebben niet alleen eindklanten de weg naar ons weten te vinden. Ook bureaus uit de top-50 vertaalbureaus in de wereld maken dagelijks gebruik van onze diensten. Ze vinden het prettig zaken te doen met een vertaalbureau in Nederland dat begrijpt wat er nodig is. Een bureau dat weet hoe belangrijk het is om alert te communiceren. Een bureau dat grote volumes tegelijk aan kan maar tegelijkertijd weet dat de kleine opdrachtjes net zo belangrijk zijn. Kortom een bureau dat snel reageert, goede Nederlandse vertalingen levert en deadlines nakomt!

Scherp geprijsd

Freelance tarieven met reviewkwaliteit. Succes verzekerd!

Op tijd

Afspraak is afspraak. Deadlines zijn heilig, dat begrijpen we maar al te goed.

Interne vertalers

Professionals en gek van taal. Altijd een basiscapaciteit beschikbaar.

Volumes

Honderdduizenden woorden in korte tijd? Wij organiseren het graag.

Persoonlijk contact

Snelle communicatie en service. Projectmanagers staan voor u klaar.

Tevreden klanten

Dat is toch waar het om draait. Bij elk project, klein of groot!

Uitgebalanceerd team

Door een goede balans tussen in-house vertalers Nederlands en een uitgebreid netwerk van freelancers zijn we zeer flexibel. Capaciteit kunnen we gemakkelijk opschalen om grote volumes in korte tijd te verwerken. Ons interne team verzorgt dan uitgebreide controles zodat de kwaliteit en consistentie gewaarborgd blijft. Onze ervaren projectmanagers zijn een direct aanspreekpunt voor projectmanagers van klanten, interne vertalers en reviewers en freelancers. Zij plannen, beheren budgetten en leveren de vertaling conform de gemaakte afspraken.

Computer-Assisted Translation Tools

Wij werken al jaren met vrijwel alle tools binnen de vertaalwereld. SDL Trados, Translation Workspace, Worldserver, Smartling, XTM, MemoQ Déjà Vu en andere TM-systemen hebben voor ons weinig geheimen meer. Natuurlijk ondersteunt met terminologiesoftware en QA-tools als Xbench, LTB en andere.

Maak een afspraak

Ons laatste nieuws

Recente ontwikkelingen over ons en de vertaalwereld

Start uw Nederlandse vertaling bij Vertaalbureau Scriptware