Scriptware neemt de vertaaltak van The Workz over

19 april, 2019
Frank ter Reehorst

Vertaalbureau Scriptware en The Workz maken vandaag bekend dat Scriptware alle vertaalwerkzaamheden en de daaraan gekoppelde activiteiten van The Workz overneemt.

Door de overname van de vertaaltak worden de vertaalklanten van The Workz bediend door Scriptware. The Workz zal Scriptware daarbij actief blijven ondersteunen om de opgebouwde kennis te delen en de klanttevredenheid te waarborgen. Scriptware is al vele jaren actief in de vertaalindustrie en middels deze acquisitie verwerft Scriptware zich ook een leidende positie in de marketing- en communicatiebranche.

The Workz zal onder haar eigen naam verder gaan met het (door)ontwikkelen van het coaching, storytelling en trainingsportfolio. De nadruk zal daarbij liggen op het nieuwe trainingsprogramma voor non-verbale communicatie – lichaamstaal – als onderdeel van de Body Language Trainingen. Ook de Business English coaching en training blijven een actief onderdeel van The Workz.

Volgens Frank ter Reehorst, Partner bij Scriptware, past de overname volledig in de ontwikkelingsstrategie van Scriptware.

"The Workz is een bewezen en toonaangevend vertaal- en tekstschrijfbureau in de marketing en communicatiebranche. Met de overname van deze werkzaamheden verbreedt Scriptware haar propositie en kan het als multidisciplinair bureau oplossingen bieden voor een scala van vakgebieden, van IT tot Life Sciences, voor Consumer tot Marketing én Communicatie."

Met deze stap gaat The Workz een nieuwe fase in haar bestaan in, zegt Maartje Symons, oprichter van The Workz.

"Wij zijn begonnen als vertaalbureau, maar hebben de afgelopen jaren steeds meer diensten op het gebied van coaching en training ontwikkeld. Onze vertaalklanten vinden bij Scriptware een mooi nieuw thuis met moderne tools en professionals met passie voor taal. Vanaf nu zal The Workz zich nog verder specialiseren en focussen op haar ontwikkeling als trainer en coach voor alle vormen van persoonlijke communicatie, in het Engels of in het Nederlands."

Over Scriptware

Na de start in 1989, heeft vertaalbureau Scriptware inmiddels een zeer ruime ervaring in het ondersteunen van multinationals, midden- en kleinbedrijf en particulieren bij het vertalen van meertalige documentatie. Met lokale professionals en vertalers in vele landen zijn we in staat een brug te slaan tussen verschillende culturen zodat er een optimale communicatie kan plaatsvinden. Internationaal zaken doen begint met een goede vertaling van de website, webshop, contract, blog, handleiding of andere documenten. Scriptware zorgt ervoor dat organisaties internationaal goed voor de dag komen.

Over The Workz

Opgericht eind 2013 door Maartje Symons, helpt The Workz bedrijven en professionals in de marketing- en communicatiebranche al vele jaren op het gebied van succesvol (internationaal) zakelijk communiceren en presenteren. Door de integrale benadering en combinatie rondom taal (business English), houding (body language) en het verhaal (storytelling), biedt The Workz een totaalpakket aan coaching en trainingen die organisaties en mensen in staat stelt een passende en eigen manier van communiceren te ontwikkelen. Professionals en organisaties leren via The Workz niet alleen hun (internationale) verhaal vorm te geven en de verbale vaardigheden om dit verhaal te kunnen vertellen, maar krijgen ook de beschikking over de non-verbale skills om zakelijk écht succesvol te communiceren.

Start uw website vertaling bij Vertaalbureau Scriptware

Mediazine is een dynamisch magazine. Vertaalbureau Scriptware ondersteunt ons perfect bij de internationale groei.

- Monique Hemmes, iMediate